Skip to main content
Terug naar nieuwsoverzicht

Bart vertelt

Voor zijn afstudeeropdracht heeft Bart een onderzoek gedaan naar het inschatten en verbeteren van datakwaliteit voor warehousing data. Lees hier zijn hele verhaal!

Afstuderen bij Bricklog

Voor mijn afstudeeropdracht doe ik onderzoek naar het inschatten en verbeteren van datakwaliteit voor warehousing data. Ik doe dit door middel van het bouwen van een dashboard in Power BI.

Maar graag stel ik mij eerst even voor! Mijn naam is Bart, 23 jaar en ik ben de afgelopen 3 maanden al bezig met afstuderen voor mijn studie industrial engineering and management aan de University of Twente. Ik heb de mogelijkheid gekregen om bij Bricklog mijn afstudeeropdracht uit te kunnen voeren. Natuurlijk ben ik de afgelopen jaren niet alleen bezig geweest met mijn studie, maar ben ik ook veel te vinden op en naast het hockeyveld bij de studentenhockeyclub in Enschede. Naast een interesse voor business intelligence heb ik hier ook een heel mooi genootschap aan over gehouden. Bij dit genootschap ben ik momenteel penningmeester en probeer ik te voorkomen dat we failliet gaan aan de stijgende bierprijzen. Verder ben ik wel te porren voor een biertje, concert of een festival op zijn tijd.

Ik heb zin in de resterende weken om mijn afstudeeropdracht te kunnen voltooien bij Bricklog en vertel een volgende keer graag de conclusie van mijn project!