CO2

CO2 inzichtelijk per pallet, km, verbruik en klant aangevuld met trajecten voor (netwerk) Distributie. Dat is onze CO2 aanpak. Hiermee bereiden wij jou voor op ISO 14083 en accreditatie vormen. Speciaal voor (netwerk) distributeurs die de klant nu al een totaalbeeld willen geven.

Ik wil ook mijn CO2 inzichtelijk

Met BI alleen kom je er niet

Het is met name voor (netwerk) distributie een uitdaging om de totale uitstoot inzichtelijk te krijgen voor de klant. Met BI alleen kom je er niet. Wij staan voor een geïntegreerde aanpak, connectivity, integratieplatform, modellen en BI.

Onze CO2 rapportage

In onze CO2 rapportage voor (netwerk) distributie, wordt jouw rit én die van je netwerkpartners inzichtelijk. Je rapporteert de uitstoot van het totale traject aan je klant via de klantenportal waarmee je ook bijvoorbeeld ook je klantperformance deelt.

2030

In 2030 moet de CO2 uitstoot met 55% zijn afgenomen. De internationale standaard voor CO2 toewijzing is klaar.

Omdat wij Business Logica combineren met Technische kennis, zijn wij in staat om de Carbon Footprint van jouw rit én die van je netwerkpartners te berekenen. Je bent klaar voor ISO 14083 audit en accreditatie vormen met onze CO2 rapportage voor Transport, Warehouse, afval en trajecten in (netwerk) Distributie.

X-Log

Waarom wachten met het inzichtelijk maken van CO2? Het thema concurreert met andere urgenties. Daarom hebben wij dit gekoppeld aan het inzichtelijk maken van je Rendement op detailniveau. Want, als je dit hebt, dan heb je ook je CO2 op detailniveau. En, met je rendement inzichtelijk ben je ook in staat al die andere thema’s het hoofd te bieden.

Maak kennis met ons X-Log programma voor Transport & Logistiek

CO2 en Rendement inzichtelijk? Neem contact op via onderstaand formulier!