Toename data vraagstukken

Connectivity is eenvoudig geregeld

 

IT en Business moeten sneller kunnen reageren op vragen vanuit klant, overheid en collega’s. Je wilt aansluiting houden met de laatste data ontwikkelingen en toch de regie binnen het bedrijf. Ontlast je ICT afdeling en ondersteun je Business.   

Meer informatie

Leren van elkaars experimenten

Je realiseert je dat een fragmentarische aanpak uiteindelijk niet gaat bijdragen aan de data transitie die jouw bedrijf nodig heeft. Wat dan wel? Er zijn veel meningen en er wordt veel ge-experimenteerd. Bricklog faciliteert deze sessie omdat het belangrijk is om juist in deze fase waarin de versnelling wordt ingezet, elkaar te helpen met de lessons learnt. 

Meer informatie

Wat lost de Connectivity Box voor je op?

Onze Connectivity Box ontzorgt de BI specialist van een Transportbedrijf door deze data gemakkelijk en continue toegankelijk te maken voor iedereen die met BI bezig is. Naast TMS en Boordcomputer, maakt deze data integratie oplossing, ook de minder voor de hand liggende databronnen toegankelijk voor integratie met je rapportages. Een veel voorkomende en tijdrovende situatie in Transport & Logistiek.

  • Ondersteuning voor o.a. XLS, JSON, XML, CSV en meer
  • Gestructureerd en geen herhaalde handelingen nodig
  • Volledig Microsoft-based
  • Bricklog Business kennis en Back-end- en Engineering Logica
Meer informatie