Toename data vraagstukken

Alles zelf doen of leunen op expertise?

 

IT en Business moeten sneller kunnen reageren op vragen vanuit klant, overheid en collega’s. Je wilt aansluiting houden met de laatste data ontwikkelingen en toch de regie binnen het bedrijf. Ontlast je ICT afdeling en ondersteun je Business zodat je zeker weet dat je focus, grip en regie houdt.

“Hoe houd ik grip bij zoveel data vraagstukken?”

Je wilt er zeker van zijn dat de mensen die met jouw data werken, weten wat ze aan het doen zijn. Tenslotte worden er besluiten genomen op basis van de inzichten die hieruit voortkomen. Een veel voorkomend dilemma is: gaan we alles zelf doen of  gaan we alles inkopen? Daarnaast is er al zoveel ge-experimenteerd, hoe bepaal je wie jou echt gaat helpen?

Bricklog gaat voor de middenweg. Ons Motto? Zelf doen maar niet alleen. Leun op techniek die jouw team onder andere helpt om de data kwaliteit structureel goed van de grond te krijgen. En zorg dat je organisatie is opgeleid om er vervolgens zelf mee aan de slag te gaan. Deze combinatie levert je zoveel tijd op, dat je grip houdt op je kosten, de noodzakelijke kennis in huis houdt en toch wendbaar blijft voor datavragen waar je niet zo een antwoord op hebt.

Wil je meer weten over hoe Bricklog en de Bricklog Academy jouw organisatie kan ondersteunen? Vraag een vrijblijvend online Data insight gesprek aan. Spar 30 minuten met onze senior experts over de vraagstukken die je op dit moment hebt. Wij doen dit met plezier!

Ik wil een vrijblijvend Data Insight gesprek met Bricklog