Bricklog

Dé data specialist uit de sector

Team Bricklog Volleyball toernooi

Dit zijn wij

Wij zijn een dynamisch team van jonge - en gedreven specialisten. De sector Transport & Logistiek kennen we als geen ander en dat maakt ons uniek! Wij combineren business logica met technische- en mensenkennis. Dit doen wij samen met ondernemers en instituten uit de sector. Zo weten wij zeker dat de producten die we maken ook echt werken!

Missie & Visie

Door inzet van slimme techniek ervoor zorgen dat de sector wendbaar, gezond en rendabel blijft. Meer regie bij de ondernemer met continue inzicht op detailniveau. Meer rust bij de operatie door stap voor stap betrouwbare inzichten te bieden. Vertrouwen van mensen in modernste technieken door herkenbare business logica. Meer capaciteit creëren door inzet tijdbesparende technieken.

Waar ons team mee kan helpen?

Leun op dagelijks beschikbare informatie en besteed de tijd die je nu besteed aan het verzamelen van data, aan het werken met betrouwbare inzichten. 

Laat ons team helpen met het verkrijgen van deze inzichten. Zij kennen het vak en daardoor hebben ze aan een half woord genoeg. Hiermee kan een organisatie samen vooruitkijken wat bijdraagt aan wendbaarheid van het bedrijf en gezondheid op de werkvloer.

Timeline

Hoe is het begonnen en waar staan we vandaag?

2015

Oprichting Bricklog

Met de Business kennis die we hebben, starten we met Advies. 

2015
2018

Uitbreiding met Datateam

Om advies te kunnen geven heb je betrouwbare inzichten nodig. We combineren business kennis met technische kennis en ontwikkelen een Data platform.

2018
2021

Uitbreiding met Softwareteam

Om de inzichten veilig te kunnen delen en verregaande data integraties op te zetten, breiden we ons team uit met front end – en back end development.

2021
2022

Uitbreiding met Bricklog Academy

Met de focus op ons Data integratie platform voor Business control én CO2 groeit Bricklog gestaag door. We ontwikkelen de Bricklog Academy zodat onze klant met ons meegroeit

2022
2023

Uitbreiding met Marketing en Sales team

Als specialist vertellen wat je doet en wat een ander daaraan heeft is een uitdaging.  Ook dat is een vak komen we achter.

2023
2024

Strategisch samenwerkingen

Samen kom je verder en door te delen wordt het leuker. Daar zijn we het jaar goed mee gestart!

2024
2025

Bricklog bestaat 10 jaar!

Op 29 januari 2025 zal Bricklog haar tienjarig jubileum vieren en terugblikken op 10 bijzondere jaren.

2025

Nieuwsgierig?

Neem dan contact met ons op!