Academy Cases

Bricklog Academy BLOG 1 – Maart 2024 – Tijd

Hoge werkdruk? Ga data gedreven werken en doorbreek de cyclus van tijdgebrek!  

In onze Academy leert jouw team tijdbesparende technieken en data gedreven te werken.   

Zeker in Transport en Logistiek kan de werkdruk behoorlijk oplopen. Of je nu planner, controller, logistiek medewerker of chauffeur bent, als de werkdruk niet meer leidt tot plezier, maar omslaat in werkstress, volgen er problemen. Om werkdruk te verminderen is gebruik van data essentieel. Data gedreven werken leidt tot effectiever werken, minder kosten en minder werkdruk. Het stelt organisaties in staat om mensen en middelen slimmer te laten werken.  

Uit onderzoek van STL blijkt dat veel werknemers in onze sector, vooral bij MKB-bedrijven, verwachten dat ze het werk niet vol kunnen houden tot aan hun pensioen. Overbelasting en werkstress zijn de belangrijkste redenen.  

Bricklog ontzorgt transport & logistiek met antwoord op datavraagstukken en zorgt voor de juiste opleiding van mensen uit de operatie in de Bricklog Academy om hiermee op de juiste wijze te werken.   

Persoonlijke en professionele ontwikkeling haalt het beste in jezelf naar boven! Maak er werk van en zorg dat je gemotiveerd met je werk bezig bent. Wil je ook doorgroeien en beter worden in je vak als BI-er? Word lid van onze online Power BI Academy en gebruik hiervoor 2050,- opleidingsbudget van STL. Wil je hier meer over weten, neem dan contact op via: academy@bricklog.nl.

Nog geen reacties

Laat ons weten wat je denkt.