Academy Cases

Hillie de Jong – L. Kielstra Kraanverhuur (21-05-2024)

Kostbare tijd verdoen met het zoeken naar oplossingen op Google is voor Finance Manager Hillie de Jong van L. Kielstra Kraanverhuur voorbij!

Een nieuw TMS-systeem bracht veel verandering met zich mee voor L. Kielstra Kraanverhuur, waardoor Hillie de Jong, Finance Manager bij Kielstra Kraanverhuur, de Power BI-rapportage helemaal opnieuw moest opzetten. Na de Power BI-basistraining van TLN besefte ze al snel dat haar kennis nog tekortschoot en dat ze veel kostbare tijd verspilde aan het zoeken naar oplossingen op internet.


Na jarenlang ervaring in het geven van Power BI training heeft Bricklog met haar BI Team hier de juiste oplossing voor bedacht. Bricklog wees haar op hun online Power BI Academy. Met een opleidingsbudget van STL was de beslissing snel genomen; Bricklog beschikt over een jong en enthousiast BI-team dat gespecialiseerd is in Power BI binnen de Transport en Logistiek sector.


Het concept van continu online leren in haar eigen tijd en tempo, met een netwerk van BI-specialisten en collega's uit de sector, en de mogelijkheid om maandelijks ongestoord te werken aan haar eigen rapportages tijdens de opleidingsdagen bij de Academy in Apeldoorn, sprak haar direct aan. Dit bleek de ideale manier om haar Power BI-opleiding te volgen.


In korte tijd slaagde ze erin om Power BI rechtstreeks te koppelen aan het nieuwe TMS-pakket. Ze kan nu al enkele indrukwekkende rapportages genereren, zoals een overzichtelijke landkaart waarop het werk in één oogopslag te zien is. Momenteel werkt ze aan een klantgerichte rapportage voor onze verkopers, die zij kunnen gebruiken bij het maken van tariefafspraken en het voeren van gesprekken met klanten.


Met Power BI en de ondersteuning van Bricklog's expertise, is Hillie klaar om haar rapportagevaardigheden naar een hoger niveau te tillen en nieuwe inzichten te verkrijgen die L. Kielstra Kraanverhuur ten goede zullen komen. Het tijdperk van Google is voorbij voor haar; het tijdperk van data gestuurde besluitvorming is aangebroken.

Nog geen reacties

Laat ons weten wat je denkt.