Academy Cases

Joey Lawalata – R. Nagel Transport (8-4-2024)

De kracht van Power BI: R. Nagel Transport verbetert rapportages met Bricklog academy

In de dynamische wereld van transport en logistiek is het essentieel om grip te houden op data. R. Nagel Transport, een gerenommeerde speler in de sector, erkent dit belang en zet een belangrijke stap richting datagestuurde besluitvorming met de implementatie van Power BI in samenwerking met Bricklog.

Een krachtige tool voor data-inzichten

Joey Lawalata, Project Manager van R. Nagel Transport, volgt de Power BI opleiding bij Bricklog, specialist in transport en logistiek. De opleiding en de daaropvolgende samenwerking met Bricklog hebben R. Nagel Transport diverse voordelen opgeleverd:

  • Zelfstandige rapportage: Dankzij de Power BI training is Joey nu in staat om rapportages zelfstandig op te zetten. Dit biedt R. Nagel Transport meer flexibiliteit en controle over de eigen data-analyse.
  • Operationele inzichten: Door de implementatie van operationele rapportage heeft R. Nagel Transport dagelijks inzicht in relevante cijfers zoals het aantal kg's en het aantal zendingen. Deze inzichten zijn cruciaal voor een efficiënte planning en optimalisatie van processen.
  • KPI-gestuurde sturing: In de volgende fase beoogt R. Nagel Transport KPI's te definiëren op basis van de verkregen data-inzichten. Deze KPI's zullen fungeren als stuurinstrumenten om de prestaties van het bedrijf te monitoren en te verbeteren.
  • Ondersteuning van experts: De Academy Werkplekdagen van Bricklog biedt Joey de mogelijkheid om een dag in de maand ongestoord te werken aan de verbetering van eigen rapportages onder begeleiding van Power BI experts.

De kracht van samenwerking

Het membership van Joey van R. Nagel Transport van de Bricklog Academy laat zien hoe Power BI de data gedreven transformatie van bedrijven in de transport- en logistieke sector kan versnellen.

De expertise van Bricklog, gecombineerd met de gedrevenheid van R. Nagel Transport, resulteert in waardevolle data-inzichten die leiden tot betere beslissingen en optimalisatie van processen.

De toekomst van data-analyse in transport en logistiek

De implementatie van Power BI bij R. Nagel Transport is slechts het begin van data gestuurde optimalisatie binnen het bedrijf.

Bedrijven die de kracht van data inzien, zullen ongetwijfeld een concurrentievoordeel behalen en succesvoller zijn in de dynamische markt van vandaag.

Lees hoe transportbedrijf R. Nagel zich voorbereidt op de dringende kwestie van hun CO2-voetafdruk.

Wat is een goed moment om te starten met het rapporteren van je CO2? – Transportbedrijf R.Nagel
Blog post Transportbedrijf R. Nagel

Wat is een goed moment om te starten met het rapporteren van je CO2? – Transportbedrijf R.Nagel

Apr 17, 2024 2:14:05 PM 2 min read

 

Nog geen reacties

Laat ons weten wat je denkt.