Academy Cases

Nieuwkomer: Koninklijke Van der Slot!

Jelle van der Slot – Koninklijke Van der Slot [28-3-2024] 

Vandaag de dag is data een onmisbare troef voor elk bedrijf. Koninklijke Van der Slot zet een belangrijke stap richting data gestuurde besluitvorming met de implementatie van Power BI.

De eerste stappen in Power BI

Na het succesvol afronden van de TLN Basis Power BI Cursus, besloot Jelle van der Slot, van Koninklijke Van der Slot member te worden van de Bricklog Power BI Academy. Jelle koos voor Bricklog door persoonlijke aandacht en uitstekende service van de BI specialisten van de Power BI Academy.

De focus ligt momenteel op het behalen van een gedegen basis in Power BI door het volgen van de volledige cursus via Bricklog. Deze cursus omvat alle essentiële aspecten van de BI-tool, van dataverbinding en modellering tot visualisatie en rapportage.

De kracht van data ontsluiten

Met Power BI beoogt Koninklijke Van der Slot complexe datasets te transformeren in waardevolle inzichten. Deze inzichten zullen vervolgens worden gebruikt om processen te optimaliseren, klanten beter te begrijpen en de concurrentiepositie te versterken.

De kracht van Power BI ligt in de visuele presentatie van data, waardoor deze toegankelijk wordt voor iedereen binnen het bedrijf. Dit bevordert datagestuurde besluitvorming op alle niveaus, wat resulteert in efficiëntere workflows en weloverwogen strategische keuzes.

Nog geen reacties

Laat ons weten wat je denkt.