Wat is een goed moment om te starten met het rapporteren van je CO2? – Transportbedrijf R.Nagel

Geschreven door Bricklog
2 minuten om te lezen
Apr 17, 2024 2:14:05 PM

Transportbedrijf R.Nagel 

CO2-rapportage: Begin nu met een duidelijk plan!

In de hedendaagse wereld is CO2-reductie een urgent thema geworden. Bedrijven in alle sectoren, inclusief transport en logistiek, worden steeds vaker geconfronteerd met de vraag naar hun CO2-voetafdruk.

Erik Nagel van Transportbedrijf R.Nagel beaamt dit belang: "Wij zitten nu midden in het proces van de ontwikkeling van onze rapportages en laten onze klant weten dat we ermee bezig zijn. Als onze klant vraagt of wij rapporteren op basis van de werkelijkheid, dan willen wij daar klaar voor zijn."

De kracht van een gefaseerde aanpak

Een succesvolle CO2-rapportage begint met een duidelijk plan. Stappenplannen, zoals die van Bricklog, bieden bedrijven de nodige structuur en begeleiding om dit complexe proces op een gestructureerde manier aan te pakken.

Erik Nagel ervaart de voordelen van deze gefaseerde aanpak: "Je kunt niet meteen bij het einddoel zijn. Je legt veel puzzels. Als een puzzel klaar is, bepaal je wat nodig is om de volgende puzzel te leggen.

Het stappenplan van Bricklog helpt mij hierin. Het gaat zoals van tevoren is aangegeven. Er lag een duidelijk plan. Eerst de datakwaliteit, de opleiding en dan de rapportages opbouwen."

Begin vandaag nog!

Het uitstellen van CO2-rapportage is geen optie. De druk vanuit de markt en de samenleving neemt toe. Bedrijven die nu proactief handelen en een duidelijk plan opstellen, zullen op de lange termijn profiteren van de voordelen van CO2-bewustzijn.

Erik Nagel benadrukt: "Begin maar doe het met een plan! Soms neem je even een zijweg maar je komt wel bij het einddoel."

Bricklog: jouw partner in co2-rapportage

Bricklog is gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijven in de transport- en logistieke sector bij het implementeren van CO2-rapportage. Met onze expertise, praktische tools en bewezen stappenplannen helpen wij jou om jouw CO2-voetafdruk inzichtelijk te maken en te reduceren.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe wij je kunnen helpen bij het opzetten van een CO2-rapportagesysteem dat voldoet aan jouw behoeften en doelstellingen.

samen naar een co2-neutrale toekomst

Door nu te beginnen met CO2-rapportage, dragen we allemaal bij aan een schonere en duurzamere toekomst. Bricklog staat klaar om je te ondersteunen op deze belangrijke reis.

Er zijn veel leveranciers van CO2-rapporten. En er zijn veel niveaus waarop je kunt rapporteren. Maar wanneer doe je het goed en waar begin je? Meld je aan voor een gratis en vrijblijvend gesprek van 30 minuten met onze specialisten om erachter te komen waar je nu staat.

 

Lees meer over R Nagel Transport en hoe het bedrijf met succes operationele rapportage opzette met de experts van Bricklog.

Joey Lawalata – R. Nagel Transport (8-4-2024)
Academy case R. Nagel Transport

Joey Lawalata – R. Nagel Transport (8-4-2024)

Apr 18, 2024 2:34:10 PM 1 min read

 

Nog geen reacties

Laat ons weten wat je denkt