Data Quality

Rapportages op basis van meerdere bronnen

 

De interne en externe vraag om inzicht wordt groter en daar wil jij in voorzien. Kunnen vertrouwen op die rapportages wordt steeds belangrijker.

Bewaking van de data kwaliteit is daarom een essentieel en een continue proces. Vraag toegang tot onze demo omgeving en zie hoe wij het data kwaliteit instrument voor onze klanten inrichten.

Demo aanvragen

Je organisatie werkt steeds meer datagedreven

Hoe combineer je data vanuit verschillende bronnen en houd je de kwaliteit ervan betrouwbaar? Jouw data team versnelt als je dit goed inricht. Werk samen met een data specialist en geef jouw team een kickstart in het zelf maken van rapportages waarvan data kwaliteit vanzelfsprekend is.

Bricklog is dé provider van gestructureerde data sets en data quality reports. Hiermee kan het data team zich richten op het produceren van rapportages. Voor de kwaliteit heeft het team een monitor zodat afwijkingen in rapporten direct herleid kunnen worden en het vertrouwen in de rapportages groeit. 

Meer informatie

Demo Data Quality 

Bricklog ontsluit alle bekende systemen in de sector. Wij hebben 25 jaar ervaring in de sector en combineren Business kennis met Technische kennis. In deze demo zie je de Data kwaliteitsrapportages. Een stuur instrument voor de data kwaliteit. In onze Academy leiden wij de transporteur op in het bewaken van de kwaliteit. Wat ga je zien?

  • Data Quality rapportages voor Resources, Trips en Shipments  
  • The Frame waarin we deze rapportages embedded ontsluiten 
  • Userbeheer om zelf te bepalen wie dit mag zien 
Meer informatie