Bricklog Frame

Rapportages intern en extern delen

 

Je wilt rapportages delen en zoekt hiervoor een moderne oplossing, secure en met tal van uitbouw mogelijkheden voor toekomstige PowerBI vraagstukken.

Demo aanvragen

De oplossing gaat verder gaat dan pdf’s maken of PowerBI licenties uitdelen.

Jij wil dat iedereen op ieder moment van de dag de inzichten kan gebruiken die dagelijks voorhanden zijn. Intern of Extern.  

Het Frame van Bricklog biedt embedded reporting mogelijkheden en de authenticatie regel je zelf. Opgezet in jouw huisstijl heb jij je single point of entry voor rapportages.

Meer informatie

De techniek achter de oplossing

Uw Geïntegreerde Oplossing om Veilig en Betrouwbaar Power BI Rapportages te delen in Transport & Logistiek

Data vertegenwoordigt een onschatbare waarde, het beveiligen van de uitwisseling en het beheer hiervan is dus van het grootste belang voor bedrijven in Transport & Logistiek. Daarom introduceren wij 𝗧𝗵𝗲 𝗙𝗿𝗮𝗺𝗲, een geavanceerde oplossing die dit belangrijke vraagstuk adresseert.

𝗢𝗻𝗴𝗲𝗲̈𝘃𝗲𝗻𝗮𝗮𝗿𝗱𝗲 𝗩𝗲𝗶𝗹𝗶𝗴𝗵𝗲𝗶𝗱
Met op Azure gebaseerde beveiligingsprotocollen en de flexibiliteit om voor andere providers te kiezen, garanderen we een ondoordringbare laag van databeveiliging.

𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻 𝗔𝘂𝘁𝗼𝗿𝗶𝘀𝗮𝘁𝗶𝗲𝘀𝘆𝘀𝘁𝗲𝗲𝗺
Neem de controle over wie toegang heeft tot specifieke Power BI Rapporten en de data binnen die rapporten. Verleen op verschillende niveaus toestemmingen om te zorgen dat uw data in de juiste handen is.

𝗕𝗲𝘁𝗿𝗼𝘂𝘄𝗯𝗮𝗿𝗲 𝗗𝗶𝗲𝗻𝘀𝘁
Door continue monitoring en de ondersteuning van Azure-services bieden we een uptime van 99%, zodat uw data altijd beschikbaar is wanneer u het nodig heeft.

𝗔𝗮𝗻𝗽𝗮𝘀𝗯𝗮𝗿𝗲 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗳𝗮𝗰𝗲
De visuele elementen van de tool kunnen worden aangepast om perfect aan te sluiten bij uw bedrijfsbranding.

Meer informatie

Demo Bricklog Frame

Voor deze demo nemen we contact met je op. In een half uur tijd laten wij jou in een online sessie zien hoe ons Frame is opgebouwd en wat je ermee kan. Jij zal ongetwijfeld vragen hebben en die gaan wij in deze sessie natuurlijk beantwoorden. Wat ga je zien? 

 • The Frame
 • Embedded reporting
 • Configuratie mogelijkheden
 • Monitoring
 • Corporate identity mogelijkheden
 • Toekomstige mogelijkheden
 • Voor ICT manager: meer info over , authorisatie, authenticatie , providers, RLS, Azure AD, Monitoring.
Meer informatie

Rapportages delen met je collega’s en klanten eenmalig opgezet.

Met onze Frame in jouw huisstijl is het delen van rapportages een eenmalige actie waar je niet meer naar hoeft om te kijken. Betrouwbaar, keurig embedded in je portal en volledig zelf te configureren.

Door wie de rapportages ook zijn gebouwd, met het Bricklog Frame krijgen je inzichten een nette bestemming en jij bepaalt wie erbij mag.

 • Embedded reporting
 • Userbeheer in eigen regie
 • Herkenbare eigen Corporate identity
 • Uit te bouwen met diverse functies
Meer informatie