Rendement

Rendement inzichtelijk op detailniveau betekent per klant, partner en regio. Met ons X-Log Programma bouwen we deze rapportage stap voor stap op. Speciaal voor transporteurs die een stap willen maken met hun organisatie en hun klanten.

Met BI alleen kom je er niet

Het is met name voor (netwerk) distributie een uitdaging om de totale uitstoot inzichtelijk te krijgen voor de klant. Met BI alleen kom je er niet. Wij staan voor een geïntegreerde aanpak, connectivity, integratieplatform, modellen en BI.

Onze Rendement rapportage

Onze Rendement rapportage is een zorgvuldig opgebouwde rapportage bestaande uit diverse Commerciële & Productie rapportages.

Met deze rapportage ben je in staat om je rendement per klant, regio en partner te zien en te vergelijken. Daardoor heb je inzicht in je klant performance en is het mogelijk om kostprijs en tarief te evalueren. Valt omzet tussen de wal en het schip dan wordt dat ook duidelijk. De operationele cijfers kunnen worden gemeten met de financiële cijfers en Trajecten zijn inzichtelijk ook voor (netwerk) distributie.

2030

In 2030 moet de CO2 uitstoot met 55% zijn afgenomen. De internationale standaard voor CO2 toewijzing is klaar.

Omdat wij Business Logica combineren met Technische kennis, zijn wij in staat om de Carbon Footprint van jouw rit én die van je netwerkpartners te berekenen. Je bent klaar voor ISO 14083 audit en accreditatie vormen met onze CO2 rapportage voor Transport, Warehouse, afval en trajecten in (netwerk) Distributie.

X-Log

Waarom wachten met het inzichtelijk maken van CO2? Het thema concurreert met andere urgenties. Daarom hebben wij dit gekoppeld aan het inzichtelijk maken van je Rendement op detailniveau. Want, als je dit hebt, dan heb je ook je CO2 op detailniveau. En, met je rendement inzichtelijk ben je ook in staat al die andere thema’s het hoofd te bieden.

Maak kennis met ons X-Log programma voor Transport & Logistiek

CO2 en Rendement inzichtelijk? Neem contact op via onderstaand formulier!