Visie Bricklog

In 3 stappen digitaal transformeren

Bricklog is een full service data club. Speciaal voor ondernemers die weten dat ze aan de vooravond van een grote verandering staan als het om data gaat. Die hun team in stelling hebben en een moderne visie hebben op Business control.

Meer informatie

Transformatie is nodig en het kan

Bricklog heeft samen met de sector de afgelopen 8 jaar gewerkt aan een Integratie Platform om data om te zetten in waarde voor het bedrijf. Het bijbehorende Business Control programma is volledig operationeel en helpt transporteurs in de transitie naar data gedreven onderneming.

Contact opnemen

Onze Visie

Het begint met een goed Fundament. Dan komt Inzicht (Business control) waar je op kan vertrouwen. En met Integratie mogelijkheden ben je wendbaar voor ieder data vraagstuk.

Ons Integratie Platform is het platform waar de ondernemer stap voor stap zijn digitale transformatie gaat vormgeven. Het bijbehorende Business control Programma begeleid de organisatie. Regie voor tempo en scope ligt bij de Transporteur.

In 3 concrete stappen is de Digitale Transformatie werkelijkheid 

Binnen die drie stappen bestaat voldoende keuzevrijheid om de juiste aansluiting te vinden bij wat de onderneming op dat moment nodig heeft.

Onze Visie in de praktijk

Leren met Bricklog

  • E-learnings in je rapportage
  • Implementatie roadmap speciaal voor Transport & Logistiek
  • Trainingsprogramma bij dé Power BI Academy voor Transport & Logistiek
  • Trainen met andere transporteurs voor stijle leercurve
  • Onze specialisten hebben allemaal kennis van jouw vak
Contact opnemen