Data laten renderen is een keuze

Met het Business Control programma kies je voor een geïntegreerde en gestructureerde aanpak.

Ik kies voor het integratie platform

In 3 stappen Rendement uit je data

Hoe werkt het Business Control Programma?

In 3 concrete stappen werken wij aan het digitaal proof maken van je onderneming. Na 1 maand voegt de data al waarde toe aan jouw bedrijf! Alle inzichten krijg je op detailniveau. Besluiten neem je van nu af aan op basis van kwalitatief goede data en betrouwbare rapportages.

Stap 1: het Fundament

In deze stap zetten we met jouw team de basis voor het vertrouwen op data. Jouw Dataplatform is ingericht met basis rapportages en datakwaliteit instrumenten. Je team is opgeleid om de datakwaliteit te bewaken en de eerste stappen te zetten richting besparing. Via jouw interne portal zijn alle inzichten dagelijks beschikbaar met log-in voor wie jij wil. Kortom, dagelijks inzicht in omzet, zendingen, wagenpark en chauffeurs en je datakwaliteit. Het fundament staat.

Stap 2: het Rendement & CO2

Je hebt nu inzicht op detail niveau. Ook je klanten gaan nu de effecten merken van jouw transformatie. Concreet, je hebt nu inzicht in je klant performance. Je kunt je kostprijs en tarief evalueren en je ziet of omzet tussen de wal en ‘t schip valt. Kortom in deze stap ga je je investering terugverdienen. Voor CO2 heb je een nauwkeurige rekentool volgens EN16258 en ISO 14083. Deze inzichten kan je delen met je klant. Je bent klaar voor CO2 compensatie en boekhouding.

Stap 3: de Integratie

Geef je mensen weer tijd terug voor de core en start met het delen van data volgens de laatste berichten protocollen met jouw integratieplatform. Doe dit vanuit een totaal data architectuurplan en beheer de connectivity centraal, dus zelf. Extra data m.b.t. diesel en kostprijzen komen nu moeiteloos in je rapportages. Of extra’s zoals weersomstandigheden, filegevoeligheid, tolportaal. Aansluiten van stekkers (CBS, Bigmile, Track & Trace platforms, Order portalen etc) en EDI-services heb je nu ook zelf in de hand.

Waarom is het integratie platform zo interessant?

Na 1 maand rendeert je data en zijn de eerste mensen opgeleid. Het stappenplan is tot in detail uitgewerkt, zodat je met jouw organisatie vooruit kan kijken. Dat betekent dat je exact weet wanneer er wat gebeurt en dus ook wanneer je welk rendement kan verwachten. Met je CO2 inzichtelijk op zending niveau ga jij indruk maken bij klant en overheid.

Ja, dat wil ik!

Kies je voor ons programma?

Dan kies je ervoor om:

  • Jouw transformatie gestructureerd aan te pakken
  • Te investeren omdat je de waarde ervan inziet
  • Je medewerkers hierbij te betrekken zodat zij regie kunnen pakken
  • Jouw klanten mee te nemen in jouw transformatie, zodat je samen vooruit kunt kijken
Hoe weet je of je hier klaar voor bent?